Seksualiteit omringt ons de hele dag, elke dag. Van tv-reclames, de kleding die we dragen tot de mensen die we ontmoeten. We groeien op met het aantrekkelijk vinden van en flirten met het andere geslacht. Het is moeilijk om dit allemaal uit te schakelen als je in een relatie zit. Dit leidt vaak tot affaires en gebroken harten, waardoor mensen in onbevredigende relaties achterblijven of scheiden. Swingers kunnen verleidingen gemakkelijker weerstaan, wetende dat ze in onze lifestyleclub kunnen flirten, plagen en zelfs bevrediging kunnen vinden. Er zijn veel swingfeestjes die een plek bieden om anderen te ontmoeten die ge├»nteresseerd zijn in de levensstijl. Als iets of iemand je opwindt, maakt Party Players het gemakkelijk om die volgende stap te zetten. Het grote verschil tussen een gewone club en een swingclub is de vrijheid om te doen wat je echt wilt doen. Vind iemand waartoe je je aangetrokken voelt en speel met hem of haar. Veel swingers vinden dat ze zo opgewonden raken in het weekend dat ze de rest van de week als konijnen op elkaar springen. Ze kijken vol verwachting uit naar het volgende weekend, zoals ze vroeger deden toen ze tieners waren. Vaak is het grootste struikelblok om over de levensstijl te beginnen het onderwerp ter sprake brengen. Je partner zal niet boos op je worden omdat je je seksleven wilt verbeteren. In feite zullen ze waarschijnlijk net zo enthousiast zijn als jij, omdat de meeste mensen weleens hebben nagedacht over swingen. Wat een opwindende gedachte! Een verrassend aantal vrouwen brengt als eerste het onderwerp van de levensstijl ter sprake. Vrouwen bevinden zich in een positie van controle. Ze genieten van een gevoel van vrijheid dat ze nooit voor mogelijk hielden. Welke liefhebbende man zou zijn vrouw dat niet willen laten ervaren, en welke vrouw zou geen man waarderen die haar die vrijheid geeft? Als er eenmaal een lijn van communicatie is geopend, ontstaat er een diepere vertrouwensband en wordt het stel nog closer. Onwetende mensen denken misschien dat een swingfeest een “vrijplaats” is. Dat is het niet. Aanraken zonder toestemming kan ervoor zorgen dat je eruit wordt gezet. Nee betekent absoluut NEE bij elk lifestyle-evenement. Je mag je nooit gedwongen voelen om iets te doen waar je je niet prettig bij voelt in de club. Swingen gaat erom te doen wat je wilt. Het gaat er niet om dat je gedwongen wordt iets te doen waar je nog niet klaar voor bent. De swing-levensstijl moet een vreugdevolle ervaring zijn voor beide partners. Veel stellen beginnen als voyeurs en werken zich geleidelijk op naar de volledige swing-ervaring.

De nieuwe generatie swingers van vandaag is sexy, fit en leuk. Jonge stellen die vaak naar swing lifestyle clubs gaan, zijn meer bezig met hun vorm en stijl. Immers, we zijn allemaal weer aan het daten en willen er aantrekkelijk uitzien!

Je weet nooit wie je zult ontmoeten op een Sensual Players Lifestyle evenement. Sommige stellen kijken alleen toe of zijn net als jij nieuw. Misschien zijn ze nog een beetje zenuwachtig maar bereid om over zichzelf te praten.

Energetische Erotische Uitwisseling. Dansers houden van dansen. Het is nergens zoals in Party Players wanneer de dansvloer HEET wordt!!! Voor sommigen lokt  de dansvloer hen elke week terug. Speeltijd is het toetje.

Het maakt niet uit waar je past. Zelfs als je nog nooit hebt geprobeerd te swingen, of als je niet zeker weet of je klaar bent voor die volgende grote stap, zal de erotische sfeer van Party Players je opgewonden en verlangend naar meer achterlaten.

Sluit je aan bij Sensual Players en ervaar de leukste en meest sexy swingclub van Nederland.